O femeie in varsta de 104 ani dezvaluie secretul unei vieti lungi

Toti ne dorim sa ducem o viata cat mai lunga si sa ne bucuram de ea alaturi de familie, nepoti si stranepoti. Trebuie sa existe un secret ascuns insa, pentru ca nu toata lumea ajunge sa traiasca pana la varsta de 100 de ani.

Elizabeth Sullivan din Forth Worth, Texas, a implinit de curand frumoasa varsta de 104 ani.

Toata lumea a fost curioasa sa afle ce anume a tinut-o in viata si cum si-a pastrat energia si frumusetea atatia ani.

Aparent, Sullivan spune ca niciodata “n-a avut nevoie de niciun doctor in afara de bautura Doctor Pepper”, o bautura acidulata ce se gaseste si in Romania.

Batrana iubeste bautura aceasta si spune ca a descoperit-o cand era mai tanara si ca de atunci bea cate 3 doze de Dr. Pepper pe zi.

Cand cei de la Dr. Pepper i-au auzit secretul, n-au stat pe ganduri si i-au trimis de ziua ei un tort in forma cutiei de suc.

Medicii spun insa ca aceasta bautura este foarte nesanatoasa si au incercat sa o convinga sa renunte la ea insa batranica, foarte sigura pe ea, le-a spus ca nu o vor desparti niciodata de lucrurile pe care le iubeste.

“Toti doctorii mi-au spus ca aceasta bautura ma va ucide. Insa, toti acesti doctori care m-au consultat, in toti acesti ani, acum sunt morti, asadar, probabil s-au inselat.”, declara Sullivan pentru Fox 8.