O femeie înșelată a dezlănțuit jihadul asupra soțului și amantei acestuia. Video

O soție furioasă și-a prins partenerul de viață în pat cu o altă femeie și a decis să se răzbune. Întregul moment a fost filmat și imaginile au ajuns pe YouTube.

Deși acestea sunt greu de privit, internauții au fost curioși de metoda aleasă de femeie pentru a-și face dreptate, iar astfel filmulețul a fost vizionat de mii de ori, notează dailymail. În înregistrare poate fi observat că nu doar soția furioasă dă buzna peste bărbatul ei și cealaltă femeie, ci mai multă lume care asistă la scenele îngrozitoare.

Cealaltă femeie poate fi observată aproape dezbrăcată în clipa în care e trasă din pat de către soția furioasă. Imaginile au fost catalogate drept brutale și absolut șocante. La scurt timp, soția originară din sudul Chinei începe să o lovească pe amanta bărbatului ei cu pumnii și picioarele, urcându-se peste cealaltă femeie chiar în pat! De asemenea, pentru că răzbunarea să fie completă, aceasta și-a sunat toate rudele care au apărut de urgență și au intrat împreună cu ea în camera în care cei doi amanți se iubeau.

Întreaga familie a acelei femei a început să filmeze și să îl umilească atât pe bărbatul infidel, cât și pe amanta lui. Soția înșelată parcă o ia razna după ce și-a dat seama că momentele intime s-au petrecut în patul sau. Femeia își bănuia soțul de mai mult timp că are o amanta, dar a lăsat lucrurile să decurgă normal. Nu i-a pus acestuia întrebări și nici nu l-a luat la rost când dispărea cu orele de acasă.

Însă, n-a mai putut să suporte întreaga situație când și-a dat seama că soțul ei și-a adus amanta în casa lor, așa că a luat măsuri și a decis să își facă dreptate de una singură. Cum nici în China adulterul nu reprezintă o infracțiune, soții și soțiile înșelate tind să își facă propria dreptate. Tânăra cu care soțul infidel se afla în pat pare absolut șocată de momentele brutale la care e supusă și poate fi auzită cum plânge fără să se poată opri, spre finalul filmulețului.

Sursă traducere: ciao.ro