O femeie risca ZECE ANI DE INCHISOARE pentru ca a ADAPAT PORCI aflati in drum spre abator

O femeie care a avut grija de cativa PORCI AFLATI INTR-UN CAMION, in drum spre abator risca pana la ZECE ANI DE INCHISOARE. Anita Kranjc, in varsta de 48 de ani, este acuzata ca a pulverizat un LICHID NECUNOSCUT in remorca in care se aflau animalele.

De asemenea, ea ar fi si buna de plata, o amenda ajungand pana la circa 5.000 de euro, scrie independent.

Aceasta este confondatoarea unui grup ai carui membri stau la semafoarele aflate in drumul camioanelor care merg spre abatoare unde hranesc sau adapa pe furis animalele.

“Am fost socata cand am primit citatia. Nu imi venea sa cred ca am facut ceva interzis dand apa porcilor insetati. Am crezut ca am fost un bun samaritean. Daca risc o amenda, as prefera sa petrec timpul in inchisoare”, a comentat femeia.

CITESTE SI: TURCIA: MANIFESTATIE LA ISTANBUL PENTRU ELIBERAREA A DOI ZIARISTI INCARCERATI

Incidentul a avut loc pe 22 iunie a.c., iar confruntarea dintre ea si sofer a fost inregistrata video. La o zi dupa incident, proprietarul porcilor a depus plangere la politie.

“Nu am nicio problema cu protestele lor, dar sa imi lase bunurile in pace. Daca ai conduce pe sosea si la intersectie te-as stropi cu apa, invadand spatiul tau personal, cum te-ai simti?”, intreaba retoric barbatul.

Potrivit legii canadiene, porcii pot fi transportati pana la 36 de ore fara a fi hraniti sau adapati.

Sursa foto: independent