O femeie și-a abuzat câinele de companie! Ce îi făcea bietului animal în timpul partidelor de sex

O femeie din Scoția a întreținut relații intime cu câinele său de companie. Înregistrările șocante cu ea și patrupedul au ajuns pe mâna poliției.

Aceasta a filmat întreaga partidă de sex, iar ceea ce a făcut a trimis-o direct în vizorul autorităților. Suzy Cairns, o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, și-a supus propriul cățel la perversiuni. În timpul actului sexual, ea folosea des frișcă, pentru a-și satisface pe deplin fanteziile sexuale. În fața polițiștilor, a mărturisit că își ungea animalul cu frișcă, pe care apoi o lingea de pe corpul lui.

Animalul, un labrador de câțiva ani, a fost abuzat în perioada februarie 2016- aprilie 2017. Stăpâna lui a recunoscut că a întreținut relații intime cu patrupedul. De asemenea, în telefonul ei, anchetatorii au mai găsit fotografii indecente cu copii abuzați sexual. Însă s-a confirmat faptul că aceasta nu a abuzat minori.

Raportul polițiștilor a arătat faptul că femeia a avut mai multe acte sexuale cu animalul de companie, pe care îl obliga constant să o penetreze. Mai mult de atât, femeia devenise obsesivă de sexul cu câinele, ea învățându-și animalul să stea într-o poziție anume care să îi aducă plăcere. Ea a fost prezentată în fața instanței și urmează să fie condamnată.

Sursă traducere: ciao.ro