O fetita crescuta de un asistent maternal, MEDALIATA CU AUR la Campionatele Internationale de Gimnastica Aerobica

Micuta Andreea, in varsta de noua ani, a obtinut MEDALIA DE AUR la categoria 9-11 ani in probele de grup si trio la Campionatele Internationale de Gimnastica Aerobica desfasurate in luna mai la Borovets, in Bulgaria, a anuntat Primaria Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, fetita se afla in evidentele Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, cu masura de plasament la un asistent maternal profesionist. “Abandonata la nastere, Andreea a beneficiat in casa familiei de plasament de atentia si dragostea unui camin, ceea ce i-a permis sa-si dezvolte talentul nativ pentru gimnastica si sa obtina performante remarcabile”, afirma sursa citata.

Citeste si: MEDALII DE AUR pentru romani, la Cupa Mondiala la GIMNASTICA AEROBICA

Din februarie 2013, copilul a fost inscris la Clubul Sportiv “Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport” sub egida caruia a obtinut, printre altele, locul intai la Concursul National de Gimnastica Aerobica, editia a III-a, locul intai la Campionatul National de Gimnastica Aerobica, desfasurat in perioada 19-20 octombrie 2013, si locul intai la Cupa Cetatii Deva, in aprilie 2014.

Citeste si: AUR european pentru echipa de gimnastica aerobica a Romaniei!

Desfasurat sub patronajul FIG World CUP, concursul de la Borovets, Bulgaria, a reunit la start loturi si sportivi din majoritatea tarilor europene, plus China, Vietnam si Mexic. Competitia este o pregatire importanta pentru toti gimnastii care vor evolua la Jocurile Mondiale din Mexic peste doar cateva saptamani.

Sursa foto: moldova.org