O INCHISOARE a SCLAVELOR SEXUALE ale jihadistilor ISIS, descoperita in SIRIA

Camere minuscule, cu usi metalice, vrafuri de perne patate si paturi slinoase, castroane din plastic, pereti igrasiosi scorojiti, inscriptionati cu rugaciune arabe. Nu era un loc destinat infractorilor periculosi, ci “INCHISOAREA” SCLAVELOR SEXUALE ale jihadistilor STATULUI ISLAMIC din Manbij, Siria, unde s-au produs cele mai inimaginabile dintre ororile nascocite de mintea umana.

Inchisoarea SCLAVELOR SEXUALE ale ISIS a fost descoperita in Manbij, oras din nordul Siriei eliberat, luna trecuta, de sub teroarea jihadistilor STATULUI ISLAMIC.

CITESTE SI: MOTIVUL PENTRU CARE FEMEILE SOLDAT DE MACHIAZA INAINTE SA PLECE LA LUPTA IMPOTRIVA ISIS

Luptatorii Consiliului Militar din Manbij, format din membrii ai colatiei kurdo-arabe SDF, sprijinita de americani, au declarat pentru agentia Arab24 ca inchisoarea avea cel putin zece celule in care tinerele capturate de jihadistii STATULUI ISLAMIC erau maltratate, violate, infometate sau hranite din castroane pentru animale. Conditiile cumplite de viata se vad clar in fotografiile surprinse la fata locului, unde militiile kurdo-arabe au mai gasit droguri, anticonceptionale si stimulente sexuale.

“Am descoperit aceasta inchisoare pentru femei, cu incaperi pentru mai multe persoane, dar si cu camere unde erau tinute in izolare. Am gasit tot felul de instrumente de tortura, fara sa mai vorbim despre conditiile in care traiau acele SCLAVE SEXUALE. Dumnezeu sa-i pedepseasca”, a declarat Ibrahim Al-Mohammed pentru Arab 24.

Manbij, oras din nordul Siriei, aproape de granita cu Turcia, se afla pe o ruta importanta pentru aprovizionarea bastionului jihadist al ISIS de la Raqqa. A fost cucerit de ISIS in ianuarie 2014 si eliberat de SDF – alianta kurdo-araba, sprijinita de americani – pe 12 august. Trupele SDF au raportat ulterior ca jihadistii STATULUI ISLAMIC au lasat in urma cel putin 13.000 de mine.

Sursa traducere: EVZ.ro