Simona Halep poate CASTIGA Wimbledonul! Vezi cine a spus ASTA!

SIMONA HALEP, cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, este in turul III la Wimbledon. Performantele remarcabile obtinute in acest an au atras increderea unei legende din tenis, care sustine ca Simona poate obtine primul sau trofeu de Grand Slam la senioare.

Fostul lider mondial ILIE NASTASE crede ca sportiva romanca are sansa sa castige Wimbledonul.

“SIMONA HALEP are sanse sa castige Wimbledonul. Ea a demonstrat ca are capacitatile necesare sa ajunga pana in ultimul act al unui Grand Slam. In acest moment, ea este un model pentru toti copiii indragostiti de tenis”, a declarant Ilie Nastase, prezent la inaugurarea bazei sportive Tenis Club Curtea de Arges, potrivit digisport.ro.

Citeste si: SIMONA HALEP, MECI INTARZIAT LA WIMBLEDON DIN CAUZA PLOII. PARTIDA VA INCEPE DUPA ORA 18.00

SIMONA HALEP urmeaza sa joaca sambata, in turul III la Wimbledon, in compania Belindei Bencic, castigatoarea din 2013 a acestui turneu la juniori. Meciul este intarziat din cauza ploii si este posibil ca el sa se dispute maine, 29 iunie.

Alaturi de ILIE NASTASE, la evenimentul de la Curtea de Arges a fost prezent si presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac. Cei doi au jucat si intr-un meci de dublu impotriva unor copii argeseni.

WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP POATE AJUNGE MAI USOR PE LOCUL 2 WTA! SURPRIZA CARE-I CRESTE SANSELE

Sursa foto: b365.ro