O mai ții minte pe frumoasa Eva Mendes? Iată cum arată acum! Galerie foto în articol

O mai ții minte pe frumoasa Eva Mendes, actrița de origine cubaneză care făcea furori în anii 2000. Ei bine, Ryan Gosling (37 de ani) a făcut-o fată de casă și de mai bine de 6 ani Eva Mendes (44 de ani) stă departe de lumina reflectoarelor. A renunțat la actorie, dar și la aparițiile de pe covorul roșu și s-a dedicat în totalitate familiei.

Eva și Ryan se iubesc de șase ani, au două fetiţe superbe, iar apariţiile lor împreună se pot număra pe degetele de la o singură mână. Cei doi actori formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. Anul trecut, în octombrie, cuplul a avut o apariţie rară la petrecerea SNL, din New York. Cei doi au sosit la bordul unui bolid de lux și, însoțiți de o armată de bodyguarzi, și-au făcut intrarea în club ținându-se de mână.

„Ceea ce oamenii nu știu despre mine este că îmi place să fiu acasă. În loc să apar pe covorul roșu, prefer să stau cu fetele noastre”, declara Eva în 2017 pentru revista “Shape”. Eva a devenit mamă pentru prima oară în 2014, când s-a născut Esmeralda (3 ani). În aprilie 2016 a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, pe fetiţa Amada.

Eva Mendes şi Ryan Gosling s-au cunoscut în anul 2012, pe platourile de filmare ale peliculei „The place beyond the pines”, în care au interpretat rolurile unor tineri părinţi. De ceva vreme, Eva a început să se implice într-un business cu haine. Iubita lui Ryan Gosling a ajuns din nou în centrul atenției după ce a scos cea de-a cincea colecție în colaborare cu brandul ”New York & Company”, pentru care este și model.

Eva a declarat că pentru această linie s-a inspirat din viața de mămică, cultura cubaneză, dar și din relația ei cu Gosling.

Pentru lansarea colecției, Eva a realizat o ședință foto cu multă culoare. Dacă e să ne uităm cu atenție la poze, actrița de 44 de ani este neschimbată. La fel de frumoasă, cu forme voluptuoase și un zâmbet impecabil. Diferența este că acum Eva adoptă ținute mult mai cuminți, iar turbanul pe care adora să-l poarte și pe covorul roșu este nelipsit.

Sursa traducere: click.ro