O MARE vedeta din PRO TV a semnat cu ANTENA 1. FOTO in articol

Mutarile spectaculoase din televiziune continua in aceste zile, din directia Pro TV catre Antena 1. Dupa Horia Brenciu, o alta vedeta a trustului din Pache Protopopescu a ales sa plece cu tot cu bagaje catre postul din Baneasa.

Nicoleta Luciu este cea mai recenta vedeta care paraseste trustul condus pana de curand de Adrian Sarbu. Frumoasa vedeta va avea proiecte atat la Antena 1, la emisiunea “Acces Direct”, unde sora ei este asistenta, cat si la Antena Stars, postul relansat de curand, informeaza libertatea.ro.

Citeste si: NICOLETA LUCIU, SEXY IN ASTEPTAREA PRIMAVERII. FOTO

“Am semnat un contract, voi aparea la Acces Direct si la Antena Stars. Mai multe nu pot sa spun deocamdata”, a declarat Nicoleta Luciu, potrivit sursei citate.

Nicoleta Luciu a devenit cunoscuta dupa aparitia in revista Playboy. Vedeta a cochetat si cu muzica,  in formatiile “Alizee” si “Laguna”, a fost si asistenta tv, dar a si jucat in filme, mai precis telenovele.

Cea care la un moment dat avea cei mai mari sani naturali din Romania a fost asociata ani buni cu postul Pro TV, iar in ultimele doua sezoane ale emisiunii “Vocea Romaniei” a prezentat alaturi de Pavel Bartos.

Luciu este casatorita cu omul de afaceri Szolt Csergo si are patru copii.

Sursa foto: cugetliber.ro, paginademedia.ro