”O MASA CALDA”, pentru persoanele defavorizate din Bucuresti

Primaria Capitalei, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti si impreuna cu Asociatia Studentilor la Stiinte Politice, a lansat marti programul “O MASA CALDA BUCURESTI”.

Programul presupune prepararea a 100 de portii de mancare gatita de catre voluntari in fiecare sambata, intre orele 13.00 si 15.00, la sediul Cantinei Sociale din cadrul Complexului de Servicii Sociale ”OMINIS – din grija pentru oameni”.

Citeste si: CORNUL si LAPTELE ar putea ajunge doar la copiii care au cu adevarat nevoie

Alimentele vor fi puse la dispozitie de catre Asociatia Studentilor la Stiinte Politice. Cele 100 de portii vor fi distribuite de la sediul cantinei, intre orele 14.00 si 15.00, in ambalaje de unica folosinta, pentru a fi luate la pachet de catre beneficiarii programului: persoane varstnice, copii, persoane cu dizabilitati (care nu beneficiaza de cartela de masa la cantinele de ajutor social ale municipalitatii) sau vor fi distribuite de catre voluntari catre persoanele defavorizate din comunitate.

Citeste si: COMPLEX SOCIAL dotat cu gradinita, cantina si spalatorie, in Bucuresti. GALERIE FOTO

Voluntarii, cetateni ai Bucurestiului, sunt asteptati sa ajute, alaturi de membri ai Asociatiei Studentilor la Stiinte Politice, la prepararea mesei si la distributia acesteia, in fiecare sambata, si sa trimita date de contact ale persoanelor care ar putea beneficia de aceasta masa (doar cu acordul lor).

Adresa Cantinei Sociale din cadrul Complexului de Servicii Sociale OMINIS este strada Turnu Magurele, nr. 17, Sector 4.

Programul va incepe in data de 22 noiembrie, la ora 13.00.

Sursa foto: ziardecluj.ro