O masina rasturnata in lacul Pipera a fost scoasa din apa de reprezentantii ISU. FOTO in articol

O masina rasturnata in lacul Pipera a fost scoasa din apa de reprezentantii ISU

O masina a fost gasita, duminica dimineata, intr-un lac din zona Pipera din Bucuresti. Deocamdata, nu se stie daca e vorba un accident sau incident, autoturismul a fost scos din apa in jurul orei 10.30. Din primele informatii, nu sunt victime.

“Am fost solicitati pentru a interveni in gasirea unui autoturism cu presupuse victime. In autoturism nu se afla nicio persoana, din cauza vizibilitatii reduse am intrat in masina, insa unde nu am gasit victime”, au spus reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) prezenti la fata locului.

Incidentul a fost semnalat de cativa trecatori la numarul de urgenta 112. Autoturismul gasit in lac este marca Tico. La fata locului au ajuns medici si politisti, precum si mai multe echipaje de scafandri, care au cautat eventuale victime.

Citeste si: DESCOPERIRE SINISTRA in IASI: O ADOLESCENTA a fost gasita MOARTA in PARCUL COPOU

Cei de la politie urmeaza sa descopere care au fost cauzele acestui incident sau accident, pentru ca deocamdata nu se stie daca a fost un accident.

Anchetatorii iau in calcul si posibilitatea ca masina sa fi fost folosita la o infractiune, dupa care sa fi fost abandonata.