O nimfomană a îngrozit un întreg oraș. Ce a putut să le facă unor bărbați

O nimfomană a îngrozit un oraș întreg! O femeie de 47 de ani, din oraşul München (Germania), a îngrozit doi bărbaţi. I-a sechestrat şi i-a violat în mod repetat.

Fapta ei s-a răspândit mai ceva ca pâinea caldă. Identitatea femeii nu a fost dezvăluită de poliția din orașul Munchen. Știm doar că are 47 de ani și îi place viața! Conform rapoartelor întocmite de poliție, femeia a fost abordată prima oară de un DJ. Bărbatul are 43 de ani și numele lui e Dieter Schulz. Cei doi s-au dus la femeie acasă. Acolo au întreținut relații intime, de trei ori. Când el a vrut să se odihnească, ea i-a mai cerut. L-a rugat să întrețină din nou relații intime. A vrut să fugă de ea, dar a văzut că nu are cum.

Citește și: CÂȚI BANI AU CÂȘTIGAT CONCURENȚII DE LA EXATLON. DIFERENȚĂ URIAȘĂ ÎNTRE FAIMOȘI ȘI RĂZBOINICI

Schulz s-a uitat pe balcon pentru a vedea dacă poate să sară, dar era la etajul doi. Resemnat, DJ-ul a fost forţat să mai facă încă de cinci ori ce-i plăcea femeii cel mai mult, până când nemţoiaca s-a săturat. Epuizat, el a sunat la poliţie. La sosirea echipajului, nimfomana le-a propus şi acestora să facă amor, dar a fost dusă la un spital de psihiatrie. Femeia a făcut a două victimă după câteva săptămâni.

Bărbatul de 31 de ani, de origine africană, a fost „racolat” într-un autobuz. Timp de 36 de ore acesta a fost nevoit să facă sex în mod repetat. După experienţa traumatizantă, tânărul a fost descoperit de trecători plângând. „O, Doamne! A fost un calvar!”, strigă acesta, informează evz.ro.

Sursă foto: adevarul