O noua CONDAMNARE pentru GIGI BECALI? Latifundiarul poate primi o PEDEAPSA foarte mare

GIGI BECALI risca o noua CONDAMNARE, mult mai mare decat toate celelalte pe care le-a primit pana in acest moment. Dezvaluirea-soc a fost facuta de presedintele PRM CORNELIU VADIM TUDOR in timpul unei emisiuni difuzate de postul Romania Tv.

CORNELIU VADIM TUDOR a explicat ca noul dosar al latifundiarului din Pipera ar avea legatura cu o fabrica de armament, iar urmatoarea  CONDAMNARE ar putea fi de 15 ani de inchisoare.

“Un ilustru personaj mi-a zis chiar la meci ca pentru cumpararea fabricii de armament din nu stiu ce judet Becali o sa mai ia o condamnare de 15 ani. O noua condamnare pe care nu i-o poate sterge niciun regim care vine la putere”, a dezvaluit CORNELIU VADIM TUDOR.

Citeste si: GIGI BECALI este dispus sa VANDA echipa STEAUA BUCURESTI 

GIGI BECALI a cumparat Uzina Mecanica Dragasani de la AVAS in 2004,, dar pentru ca nu si-a respectat obligatiile din caietul de sarcini fabrica de armament a fost scoasa la licitatie de Fisc. Administratia Judeteana a Finantelor Publice Valcea a scos la vanzare, prin licitatie publica bunurile imobile sechestrate proprietate a debitorului Uzina Mecanica Dragasani, care ii apartine lui GIGI BECALI. Datoria era de 300.000 de euro, informeaza Romania Tv.

Dosarul este de executare si scoate la licitatie, pe bucati sau intreg, un ansamblu de bunuri imobile evaluat la suma de 689.993 lei format din: teren in suprafata de 39.334,2 mp, evaluat la suma de 303.691 lei si constructiile existente pe acest teren. Constructiile sunt efectuate in anul 1986, acestea aflandu-se intr-un stadiu avansat de degradare, sunt fara tamplarie sau cu tamplarie ruginita, fara geamuri, peretii sunt fara tencuiala, afectati de degradare, acoperisurile sunt distruse. Cei interesati in cumpararea bunurilor sunt invitati sa se prezinte, pana in ziua precedenta termenului de licitatie, la 11.09.2013, orele 14,00.

Citeste si: Decizie in dosarul in care GIGI BECALI vrea majorarea DESPAGUBIRILOR pentru un teren din PIPERA

GIGI BECALI detine 90,7% din actiunile Uzinei Mecanice Dragasani, in valoare de 8.136.460 de lei. Acesta a cumparat-o de la AVAS in 2004, insa nu a respectat caietul de sarcini si nu a facut investitiile promise.

Sursa foto: sport.ro