O NOUA CONDUCERE la Statului Major al Fortelor Terestre

Generalul-maior Dumitru Scarlat a preluat, miercuri, comanda Statului Major al Fortelor Terestre de la generalul-maior Nicolae Ciuca, acesta din urma preluand, cu aceeasi data, functia de loctiitor al sefului Statului Major General.

Generalul-maior Dumitru Scarlat a preluat comanda Statului Major al Fortelor Terestre de la generalul-maior Nicolae Ciuca in cadrul unei ceremonii militare care a avut loc la sediul institutiei, in prezenta ministrului Apararii nationale, MIRCEA DUSA.

La activitate au participat reprezentanti ai conducerii Ministerului Apararii Nationale, ai Statului Major General, atasati militari, comandanti de mari unitati si unitati din Fortele Terestre.

Citeste si: SCORPIONII ROSII s-au intors din Afganistan

Generalul-maior Nicolae Ciuca preia, cu aceeasi data, functia de loctiitor al sefului Statului Major General.

Generalul-maior Dumitru Scarlat a detinut, din 2013 pana in prezent, functia de loctiitor al sefului Statului Major General.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: Am aprobat prezenta AERONAVELOR de LUPTA NATO in Romania. LIVE TEXT

De asemenea, din 2007 a fost loctiitor al sefului Directiei Operationalizare, Generare si Evaluare Forte din Statul Major General, din 2008 – loctiitor al Sefului Directiei Operatii din Statul Major General, iar in 2011 a fost instalat in functia de comandant al Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

Sursa foto: rft.forter.ro