O noua DEZBATERE pe tema introducerii UNIFORMELOR in scolile din Sectorul 6

Primaria Sectorului 6 organizeaza joi, incepand cu ora 14.00, cea de-a doua DEZBATERE pe tema initiativei introducerii UNIFORMELOR in scolile din sector, intalnire care se va desfasura in Sala Mica de festivitati a Liceului Teoretic „Tudor Vladimirescu”, din Bd. Iuliu Maniu nr. 15.

La intalnire vor participa viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea, inspectorul scolar al Sectorului 6, Adriana Stoica, si psihologul Mihaela Ghitescu, alaturi de peste o suta de elevi din toate unitatile de invatamant din Sectorul 6. 

Citeste si: Introducerea UNIFORMELOR in scolile din Sectorul 6, dezbatuta la Liceul “Tudor Vladimirescu”

In cadrul intalnirii vor fi reluate discutiile despre impactul introducerii UNIFORMEI obligatorii, experientele scolilor din Sectorul 6 in care a fost deja introdusa UNIFORMA obligatorie si se urmareste schimbul unor opinii informate despre oportunitatea introducerii UNIFORMELOR obligatorii in scolile din Sectorul 6. 

Citeste si: Introducerea uniformelor in scolile din Sectorul 6, in dezbatere publica

“In generatia mea, opiniile nu erau deloc favorabile unei asemenea idei, pentru ca multi se gandeau imediat la vremurile de trista amintire de dinainte de Revolutie. UNIFORMA scolara reprezenta un simbol al unor vremuri pe care le-am depasit demult, al unei mentalitati la care nu mai vrem sa ne intoarcem. Dar, dincolo de toate aceste reactii instinctive pe care eu si cei mai in varsta decat mine le-am avut la auzul ideii de a introduce UNIFORMA in scoli, intrebarea care se pune este daca introducerea UNIFORMEI obligatorii este benefica pentru actul de educatie, daca ea face bine sau rau elevilor in scoli. Totodata, opinia scolarilor este esentiala inainte de luarea oricarei decizii”, a declarat Gabriel Petrea, initiatorul proiectului introducerii UNIFORMELOR in scolile din sector.

Sursa foto: profit360.ro