O noua fotografie oficiala cu bebelusul regal britanic. FOTO in articol

O noua fotografie oficiala a printului George al Marii Britanii a fost data publicitatii duminica, in ajunul unui turneu de trei saptamani al parintilor lui, ducesa si ducele de Cambridge, in Noua Zeelanda si Australia, transmite Agerpres, care citeaza EFE.

In fotografie, prima difuzata cu bebelusul regal dupa cea publicata cu ocazia botezului lui George, in octombrie 2013, apar printul William si sotia sa Kate, cu bebelusul si cu catelul familiei, la fereastra apartamentului lor din palatul Kensington, din Londra.

Surazatoare, ducesa il sustine pe George, in varsta de opt luni, imbracat intr-un costumas bleu si care nu priveste direct spre obiectivul camerei, ci pare ca se uita in directia lui Lupo, cockerul spaniel al cuplului princiar, tinut in brate de William, nepotul reginei Elisabeta a II-a.

Citeste si: Printul George al Marii Britanii a fost botezat

Autorul instantaneului, a carui publicare coincide cu sarbatorirea Zilei Mamei in Marea Britanie, este un fotograf specializat in portrete, Jason Bell, care a mai fotografiat celebritati precum veteranul muzicii britanice Paul McCartney, actrita americana Scarlett Johansson sau fostul fotbalist David Beckham. Tot Bell, care a facut aceasta fotografie oficiala in urma cu cateva saptamani, a facut si fotografia oficiala de la botezul printului George.

Sursa foto: Facebook.com