O nouă GRADINITA in SECTORUL 6 construită în mandatul lui RARES MANESCU

Luni a avut loc deschiderea oficiala a GRADINITEI ALBINUTELE, situata in incinta Scolii Generale Nr. 142 din Cartierul Militari. La inaugurare au participat reprezentantii PRIMARIEI SECTORULUI 6 si ai Administratiei Scolilor, precum si d-na. Ioana Laszlo si dl. Daniel Eftenoiu, reprezentanti ai Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si ai Inspectoratului Scolar al SECTORULUI 6.

Sporirea numarului de locuri in gradinitele din SECTORUL 6 ramane una dintre prioritatile primarului RARES MANESCU. Deschiderea de astazi este a treia de acest tip in ultimii ani, dupa cea a Gradinitelor „Dumbrava Minunilor” (in incinta Scolii Generale Nr. 198) si „Colt de Rai” (la Scoala Generala Nr. 311).

CITESTE SI: RARES MANESCU, PRIMARUL SECTORULUI 6, SPRIJINA FORMAREA PROFESIONALA DIN CADRUL O’SCAR – SCOALA COMERCIALA AUSTRIACA DIN ROMANIA

Opt grupe a cate 20 de copii, alaturi de 16 cadre didactice si 8 ingrijitori isi vor desfasura activitatea in cladirea nou-construita printr-o investitie provenind in totalitate de la bugetul local al SECTORULUI 6, la propunerea primarului RARES MANESCU. Gradinita este dotata cu sala de sport, biblioteca, sala pentru cursuri optionale, cabinet medical cu izolator, calculatoare, materiale didactice actualizate, precum si un bloc alimentar ultramodern. Totodata, micutii beneficiaza de spatii de joaca atat in interiorul cladirii, cat si in aer liber.

“Cand vorbim despre cei 7 ani de acasa ne referim la educatia pe care copilul o primeste de la parinti, la formarea personalitatii si a comportamentului copilului pana merge la scoala, uitand de importanta gradinitelor. Sunt multumit ca am reusit sa ducem la bun sfarsit acest proiect al unei noi gradinite, atat de necesar comunitatii. Sunt convins ca echipa de cadre didactice ale GRADINITEI ALBINUTELE va insufla copiilor entuziasm, harnicie si bucuria de a invata lucruri noi”, a declarat primarul RARES MANESCU.

CITESTE SI: RARES MANESCU SI PRIMARIA SECTORULUI 6, RECUNOASTERE INTERNATIONALA GRATIE PROGRAMULUI SOCIALXCHANGE

Copiii care vor frecventa cele trei tipuri de grupe (mica, mijlocie si mare) s-au bucurat de noul loc in care isi vor petrece cea mai mare parte a zilei, iar parintii s-au aratat incantati pentru ca noua institutie de invatamant – cu 160 de locuri – le vine in ajutor.

Gradinita este situata pe strada Centurii nr. 4, in imediata vecinatate a Scolii Nr. 142, intr-o zona dens populata a SECTORULUI 6.

Sursa foto: primarie6