O nouă lovitură pentru FCSB: Un titular important a hotărât să plece în iarnă din cauza lui Becali

Un titular important de la FCSB s-a hotărât că încă din această iarnă să părăsească trupa lui Nicolae Dică. Acesta s-a săturat să fie rezervă de multe ori în ultima vreme, în dauna unui jucător mult mai tânăr.

Este vorba despre portarul steliștilor, Florin Niță, om care în ultima vreme a fost pus pe bancă, fiindu-i preferat între buturi mai tânărul Andrei Vlad.

Gazeta Sporturilor a anunțat faptul că Niță este dornic să plece încă din această iarnă. Portarul i-a cerut impresarului Anamaria Prodan să îi caute o echipa. “Niță este un băiat diferit față de restul celor din vestiar. Este mai retras, mai liniștit, a avut o mulțime de probleme în viață. El nu mai suportă situația tensionată de la club și imixtiunea patronului în alcătuirea echipei și e decis să plece! Florin i-a transmis impresarului sau, Anamaria Prodan, să-i găsească echipa în iarnă, fiind șanse foarte mari să plece în ianuarie”, scrie sursă citata.

Citește și: EFECTUL LUGANO: DICĂ ÎȘI FACE MEA CULPA ȘI ANUNȚĂ CĂ DOI JUCĂTORI VOR FI DAȚI AFARĂ

Florin Niță a ajuns la FCSB de la Concordia Chiajna în 2013 și are 85 de partide bifate pentru steliști în toate competițiile. În afară de Vlad și de Niță, în lotul lui FCSB se mai află și Eduard Stăncioiu.

Sursa foto: sport