O NOUA LOVITURA PENTRU PONTA: Interventia chirurgicala la genunchi trebuie refacuta. OPREA o sa-mi tina locul

Premierul VICTOR PONTA a confirmat, joi seara, ca s-ar putea opera din nou la genunchi in Turcia.

Intr-o interventie telefonica la Romania TV, PONTA a spus ca, in urma controlului medical, ar avea nevoie o noua interventie la menisc, iar locul sau ar urma sa fie ocupat, si de aceasta data, de vicepremierul GABRIEL OPREA.

“E foarte posibil sa mai fac inca o operatie la genunchi. Nu e asa de grav ca data trecuta. E una mai simpla, de data asta. O sa lipsesc doar cateva zile, iar GABRIEL OPREA o sa-mi tina locul. Trebuie rezolvat la menisc ce nu s-a facut la precedenta operatie”, a declarat VICTOR PONTA.

Anterior, mai multe institutii de presa relatau ca VICTOR PONTA ar avea nevoie de o noua interventie la menisc si ca GABRIEL OPREA ar putea fi desemnat din nou premier interimar.

CITESTE SI: VICTOR PONTA ramane INTERNAT la clinica din Turcia pana duminica – SURSE

VICTOR PONTA a plecat din tara pe 13 iunie, imediat dupa ce in Parlament a fost respinsa motiunea de cenzura a PNL. Premierul a fost surprins la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, in spatele presedintelui rus Vladimir Putin.

Fara sa anunte oficial nimic, prim-ministrul a plecat de la Baku la Istanbul, unde a suferit o interventie chirurgicala la genunchi. Ulterior, el a preferat ca si perioada de recuperare sa o petreaca tot in Turcia. Timp de trei saptamani, premier interimar a fost liderul UNPR, GABRIEL OPREA. In aceasta perioada nu a aparut nicio imagine cu VICTOR PONTA, acesta preferand sa-si transmita mesajele pe Facebook.

CITESTE SI: DRAGNEA: Premierul va avea nevoie de o perioada de recuperare de trei sau patru saptamani 

Pe 8 iulie, VICTOR PONTA s-a intors in tara la fel cum a plecat: fara sa anunte pe nimeni. A aparut in carje pe scarile Palatului Victoria, cu perciuni, barba si mustata. In aceeasi zi i-a transmis presedintelui IOHANNIS ca se afla din nou in posibilitatea de a-si exercita functia de premier.

VICTOR PONTA a plecat iar, luni, pentru un nou control medical in Turcia, dupa interventia chirurgicala suferita la genunchi. De aceasta data a revenit in tara in aceasi zi. 

Sursa foto mondo news