O noua lovitura primita de bucuresteni: RATB a scumpit abonamentele

Inca o lovitura primita de bucuresteni! Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a majorat incepand din aceasta luna preturile abonamentelor pentru liniile preorasenesti.

Desi mai mult consuma decat produce, potrivit declaratiei lui Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, incepând din această luna, RATB si-a permis sa mareasca preturile pentru doua categorii de abonamente. Cel valabil pe toate liniile preorasenesti si urbane si cel valabil pe o linie preoraseneasca si una urbana, conform proiectului de hotarare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti din 31 mai. Insa a mentinut la acelasi nivel pretul tuturor celorlalte categorii de abonamente, nominale si nenominale, precum si pretul calatoriilor.

Astfel, pentru abonamentul nominal valabil pe toate liniile preorasenesti si urbane, conform noii politici de preturi a RATB ar trebui sa plateasca aproape dublu: 125 de lei in loc de 65 lei, cat costa pana acum. De asemenea, abonamentul valabil pe o linie preoraseneasca si una urbana costa acum 95 de lei, fata de 50 de lei cat costa pana in prezent.

Sursa foto: ratb.ro