O NOUA PIATA reabilitata si modernizata, in Sectorul 4 al Capitalei

PIATA COVASNA, cea de-a patra piata din Sectorul 4 care a fost complet reabilitata si modernizata, dupa Sudului, Progresul si Aparatorii Patriei, va fi inaugurata joi, au anuntat reprezentantii Primariei Sectorului 4.  

Potrivit surselor citate, PIATA COVASNA este situata pe Aleea Covasna nr. 3 bis si va oferi posibilitatea cetatenilor care locuiesc in zona sa isi faca civilizat cumparaturile si sa se aprovizioneze cu produse agro-alimentare proaspete, la preturi pentru orice buzunar.

In urma lucrarilor efectuate, pe o suprafata de aproximativ 700 de metri patrati a fost amenajat un supermarket, realizat prin colaborarea cu unul dintre marii retaileri, un parteneriat care a dat roade si in cazul Pietei Aparatorii Patriei, care in prezent functioneaza in parametrii optimi, fiind consacrata drept principal centru comercial agroalimentar al zonei respective, mai spun sursele citate.

Citeste si: Bucurestenii pot face din nou cumparaturi in PIATA DRUMUL TABEREI II

Totodata, pe o suprafata de 269 metri patrati a fost amenajat un platou cu tarabe pentru legume si fructe. O alta zona modernizata este destinata societatilor, aici urmand sa se comercializeze carne si produse din carne, peste, lactate si branzeturi.

Valoarea investitiei este de 90.000 de lei cu TVA. Suma nu a grevat bugetul local al Sectorului 4, ci provine din incasarile Directiei de Administrare a Pietelor Sector 4, in urma desfasurarii activitatilor specifice.

Citeste si: Singurul targ de miei vii din Bucuresti va fi redeschis saptamana viitoare

Restul de 265 metri patrati din suprafata aferenta PIETEI COVASNA va fi utilizat pentru construirea unui centru multifunctional social. Investitia va fi finalizata in perioada imediat urmatoare. Prin acest proiect social pe care l-a initiat, primarul Cristian Popescu-Piedone doreste sa ofere posibilitatea locuitorilor Sectorului 4 de a socializa si interactiona, pentru o viata sociala activa, intr-un ambient placut si relaxant.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4