O noua statie de colectare selectiva a deseurilor functioneaza in Cartierul Militari

PRIMARIA SECTORULUI 6 informeaza membrii comunitatii ca, incepand de vineri, 4 martie a.c., in parcarea hypermarketului Cora Lujerului a fost deschisa statia de colectare selectiva SIGUREC.

Aici, cetatenii pot aduce deseurile de ambalaje pe care le strang acasa: plastic, hartie, sticla si aluminiu, iar in schimbul lor primesc tichete valorice cu ajutorul carora pot face, ulterior, cumparaturi.

„Nu este primul demers de acest tip pe care il sprijinim. In SECTORUL 6, aproape 300 de containere destinate colectarii separate a deseurilor de ambalaje sunt puse la dispozitia cetatenilor, gratie unui parteneriat intre Primarie si societatea de salubrizare. In plus, colaboram permanent cu societati care se ocupa de colectare selectiva si reciclare, astfel incat o cantitate cat mai mare de deseuri reciclabile provenite din casele oamenilor sa nu ajunga la groapa de gunoi, ci spre valorificare”, a declarat PRIMARUL SECTORULUI 6, RARES MANESCU.

SIGUREC inseamna colectare selectiva pentru toate tipurile de deseuri reciclabile, recompensa pe loc sub forma voucherelor de cumparaturi si logistica pentru trimiterea deseurilor pe cel mai scurt drum in fabricile de reciclare partenere in proiect.

Sursa foto: primarie6