O NOUA TRADARE in Liga I: Un FOST RAPIDIST va juca la DINAMO

Mijlocasul NICOLAE GRIGORE, care a jucat pana acum la formatia cipriota Apollon Limassol, va evolua in tricoul echipei Dinamo Bucuresti.

FOSTUL RAPIDIST, care a semnat un contract valabil pana la data de 30 iunie 2015 si va purta numarul 5, s-a fotografiat in tricoul echipei din Soseaua Stefan cel Mare, care a prezentat imaginile pe contul oficial al clubului.

“Grigore este jucator de caracter, cu mentalitate de invingator. Sunt convins ca experienta lui Grigore in Liga I si in cupele europene ne va ajuta sa formam o echipa competitiva”, a afirmat managerul general Daniel Stanciu. ”Este un fotbalist pe care il apreciez foarte mult si ma bucur ca am ajuns la un acord pentru transferul la Dinamo. Am vrut sa-l aduc la Timisoara, apoi am incercat la Targu Mures, dar nu am reusit la vremea respectiva”, a mai spus oficialul dinamovist.

Citeste si: FC DINAMO a plecat in PRIMUL CANTONAMENT din acest an

“Nu sunt ipocrit sa spun ca sunt dinamovist de mic, dar pot sa declar cu toata convingerea ca sunt antistelist”, a declarat NICOLAE GRIGORE, care se va alatura lotului dinamovist aflat in cantonament la Hotel “Starlight” din Side (Antalya).

”Am luat foarte repede decizia de a semna cu Dinamo, pentru ca aici am intalnit oameni seriosi, cu un proiect pentru performanta. Ma bucur ca voi imbraca tricoul unui club mare in Romania, un club respectat in toata lumea”, a marturisit NICOLAE GRIGORE.

Citeste si: ATACANT BRAZILIAN la DINAMO

NICOLAE GRIGORE (31 ani), care are si patru selectii in echipa nationala, este un produs al clubului giulestean, dar a mai jucat la FC Brasov si Al-Ettifaq (Arabia Saudita), iar in aceasta iarna a purtat discutii si pentru o revenire la Rapid. Nicolae Grigore a adunat 229 de meciuri si 24 de goluri in Liga I pentru Rapid si FC Brasov, castigand sapte trofee in Romania, toate pentru Rapid: titlul de campion national (2003), Cupa Romaniei (2002, 2006, 2007) si Supercupa Romaniei (2002, 2003, 2007).

Sursa foto: facebook.com