O NOUA TRAGEDIE in SUA: Baiat de 6 ani, IMPUSCAT MORTAL de fratele sau de 3 ani, in timp ce se jucau

Un BAIAT DE 6 ANI din orasul american CHICAGO, statul Illinois, a fost IMPUSCAT MORTAL de fratele lui in varsta de doar 3 ani, in timp ce se jucau, a anuntat politia locala, potrivit AFP.  Tatal copiilor a fost arestat si inculpat pentru neglijenta cauzatoare de moarte.

Barbatul tinea arma incarcata pe frigiderul din bucatarie, astfel incat copiii puteau avea acces la ea, a precizat politia.

In SUA au loc zilnic accidente cu arme de foc in care sunt implicati copii. O treime dintre copiii americani traiesc intr-o locuinta unde exista cel putin o arma, iar doua milioane dintre ei chiar in apropierea unei arme nesecurizate, afirma organizatia Everytown for Gun Safety.

CITESTE SI: ATAC ARMAT LA O UNIVERSITATE DIN TEXAS: UN OM A MURIT SI ALTUL A FOST RANIT

In urma cu o saptamana, in statul Carolina de Sud o fetita de doi ani s-a ranit dupa ce a tras accidental cu un pistol, in timp ce se afla in automobilul condus de bunica sa. Copilul, care era asezat pe bancheta din spate, gasise pistolul in buzunarul din spatele scaunului soferului.

O tragedie s-a petrecut la inceputul lunii octombrie si in Tennessee, unde o fetita de 8 ani a fost impuscata mortal de vecinul sau in varsta de 11 ani, dupa o cearta intre copii.

Sursa foto: aol