O noua TRAGEDIE pentru MIHAI NESU: Tatal sau, MIRCEA NESU, s-a SINUCIS!

O noua TRAGEDIE s-a abatut asupra lui MIHAI NESU! Tatal lui Mihaita Nesu, MIRCEA NESU, a fost gasit mort in aceasta dimineata in locuinta sa din Oradea! Vocea Transilvaniei anunta ca fostul mare arbitru s-ar fi sinucis! El a luat mai multe pastile pentru a scapa de calvarul cancerului, scrie sursa citata

Mircea Nesu (74 de ani) a venit la Cluj in anii ’60 ca student la Medicina si a ramas in istoria clubului de fotbal. El a castigat Cupa Romaniei din 1965 cu Universitatea, fiind titular intr-o echipa devenita legenda. Zeci de ani mai tarziu, numele Nesu revine la “U” Cluj, odata cu cooptarea lui Mihaita in staff-ul “sepcilor rosii”. Fostul international, imobilizat intr-un scaun cu rotile dupa cumplita accidentare din 2011, se va ocupa de analiza video a meciurilor si antrenamentelor, informeaza Sport.ro.

Dupa retragere, Nesu a ramas in fotbal ca arbitru si, mai tarziu, observator si oficial in cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor. Tatal sau, doctorul Mircea Nesu, a fost devastat dupa episodul dramatic din viata fiului sau, dar si dupa pierderea sotiei, in 2014.

Carte de vizita MIRCEA NESU:

– s-a nascut in 1940, in localitatea Cacica (Suceava)
– a jucat fotbal ca mijlocas, bifind 145 de meciuri si 4 goluri in prima liga
– a castigat Cupa României cu “U” Cluj in 1965
– intre 1978 si 1986 a activat ca arbitru in “B” si in “A”
– s-a retras din arbitraj in ’86, motivindu-si gestul prin acuze la coruptia din arbitrajul romanesc
– medic de profesie, a lucrat la Baile Felix
– a fost observator de arbitri si a facut parte din mai multe comisii ale arbitrilor in ultimii 15 ani.

Sursa foto: sport.ro