O PARADA ECVESTRA spectaculoasa va avea loc, sambata, in parcul HERASTRAU

Clubul de echitatie Equestria va prezenta sambata, in Parcul Herastrau, intre orele 11-13, o spectaculoasa parada ecvestra, inclusa in editia din acest an a Zilelor Bucurestiului.

Gandita ca o avanpremiera la cea de-a 3-a editie a Salonului Calului, parada va include defilarea unui echipaj de 6 cai condusi calare de sportivi, precum si o trasura cu doua personaje de poveste costumate in printese.

CITESTE SI: TRASEUL CULTURAL NOCTURN, cu ocazia Zilelor Bucurestiului

Momentul artistic-sportiv va demara pe aleea Michael Jackson, cu plecare de la intrarea dinspre Arcul de Triumf, urmand sa strabata, in cele doua ore de spectacol, intreg Parcul Herastrau. Parada Equestria va fi precedata de un ansamblu de fanfara.

Show-ul de sambata pregatit este inclus in programul oficial al evenimentului anual Zilele Bucurestiului, care la aceasta editie se desfasoara in intervalul 19-21 septembrie.

CITESTE SI: ZILELE BUCURESTIULUI, calendarul COMPLET al evenimentelor 

Parada este un preambul al unui complex program de show-uri ecvestre (dresaj sportiv pe muzica, show-uri cu ponei si show-uri ecvestro-moto, cascadorii demonstratii de curse de trap si de galop, concursuri de atelaje etc.), care va avea loc in primul weekend al Salonului Calului (27-28 septembrie).

Sursa foto: realitatea.net