O parte a averii lui Diego Maradona se află în Cuba

O parte a averii lui Diego Maradona se află în Cuba. Dezvăluirea a fost făcută, la câteva săptămâni distanță după decesul marelui fotbalist argentinian, de avocatul Mauricio D’Alessandro, informează presa internațională.

Mauricio D’Alessandro a declarat că unul dintre fii fostului lider cubanez Fidel Castro i-a transmis avocatului lui Maradona, Matias Morla, că fostul mare jucător deține o proprietate în Cuba pe care a primit-o cadou de la bunul său prieten, Fidel.

Mai mult, conform lui D’Alessandro în casa respectivă se află numeroase obiecte care i-au aparținut lui Maradona, acestea fiind păstrate din dorința de a se face un muzeu sau o casă memorială.

„Există scrisori, scrisori de la lideri mondiali, pereţi pictaţi de Maradona”, a spus D’Alessandro, explicând că fostul idol argentinian se trezea dimineţile şi vopsea pereţii cu mesaje precum „Fidel, te iubesc”. „Casa este intactă şi disponibilă”, a mai precizat avocatul D’Alessandro.

Diego Maradona a locuit timp de patru ani în Cuba, pentru a se trata de dependenţa de droguri şi alte probleme de sănătate.

Sursa foto: sport