O PERSOANA UCISA intr-un nou ATAC ARMAT intr-o universitate din SUA

O persoana a fost UCISA si o alta RANITA intr-un ATAC ARMAT comis in noaptea de sambata spre duminica intr-o UNIVERSITATEA DIN CAROLINA DE NORD (sud-estul SUA), au declarat autoritatile americane care il cautau duminica pe autorul atacului, relateaza AFP.

“Confirmam ca exista un mort si un ranit. Ambii sunt probabil studenti”, au scris responsabilii Universitatii Winston-Salem pe contul lor de Facebook.

Atacul a avut loc duminica la ora locala 01:20 (05:20 GMT), in cursul unei nopti marcate pe intreg teritoriul Statelor Unite de festivitati de Halloween.

CITESTE SI: O NOUA TRAGEDIE IN SUA: BAIAT DE 6 ANI, IMPUSCAT MORTAL DE FRATELE SAU DE 3 ANI, IN TIMP CE SE JUCAU

Timp de trei ore, studentii au fost nevoiti sa ramana in camerele lor. Oficiali ai Universitatii au oferit numele unui suspect in mesajul postat pe Facebook si le-au cerut studentilor care detin informatii sa depuna marturie.

Acest incident este ultimul dintr-o serie de atacuri armate comise in campusuri din SUA. La 1 octombrie, un barbat de 26 de ani a ucis noua persoane inainte de a se sinucide intr-o universitate din Oregon (nord-vest). De atunci, mai multe campusuri universitare au fost scena unor schimburi de focuri.

Sursa foto: huffingtonpost