O politista BEATA a intrat cu masina intr-un chiosc si a RANIT-O pe vanzatoare

O politista de la Serviciul Economic al IPJ Vrancea, aflata sub influenta alcoolului, a intrat, vineri dimineata, cu o masina de teren in care se mai aflau doi politisti, intr-un chiosc din Focsani, distrugandu-l in totalitate si ranind-o pe vanzatoare, imediat dupa accident politista parasind zona.

Vineri dimineata, politistii rutieri din Focsani au fost sesizati ca la ora 4:25, pe Bulevardul Unirii, din Focsani, un autoturism marca BMW X5 a intrat cu viteza intr-un chiosc in care se afla vanzatoarea, femeia fiind ranita si transportata la Spitalul de Urgenta “Sfantu Pantelimon” din municipiu, in prezent fiind in afara oricarui pericol.

Ajunsi la fata locului, politistii au stabilit ca masina era condusa de o tanara de 26 de ani, din Odobesti, aflata sub influenta bauturilor alcoolice, care imediat dupa accident a parasit zona unde a avut loc accidentul, fiind identificata ulterior.

CITESTE SI: POLITISTI de la SECTIA 3, suspectati ca au batut alegatori la europarlamentare, au fost ridicati si dusi la audieri 

Paula Monica Gogu, politista la Serviciul Economic in cadrul IPJ Vrancea, se afla la volanul autoturismului BMW X5, apartinand unui coleg de-al sau, cand a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un chiosc de pe bulevardul Unirii.

Vinzatoarea care se afla in chiosc in acel moment a fost ranita si a scapat cu viata pentru ca a reusit sa iasa inainte ca acesta sa fie distrus in totalitate de masina condusa de catre politista, potrivit martorilor acccidentului, care sustin ca politista si colegii sai cu care se afla in masina, Cornel Vizitiu si Costel Badiu, au plecat de la locul accidentului fara sa isi anunte ceilalti colegi despre incident.

Dupa mai bine de o ora, politista a mers la sediul Politiei si a fost recunoscuta de catre taximetristii care se aflau in statie la momentul accidentului, ulterior ea recunoscand comiterea faptei.

“In aceasta dimineata, la ora 4.25, politistii focsaneni au fost sesizati ca pe Bulevardul Unirii, din municipiul Focsani, s-a produs un eveniment rutier. Politistii s-au deplasat la fata locului si au stabilit ca o tanara de 26 de ani, din Odobesti, in timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii, a iesit de pe carosabil si a intrat intr-un chiosc aflat pe trotuar. Persoana care se afla in interiorul acestuia a fost ranita. Initial, conducatoarea auto a parasit locul accidentului, fiind identificata ulterior de catre politisti. Aceasta a fost testata cu aparatul alcooltest si a rezultat o alcoolemie de 0,56 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat. Totodata, i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat inspectorul principal Bogdan Toader, ofiterul de presa al IPJ Vrancea.

CITESTE SI: Politist ranit GRAV in trafic. Soferul a fost RETINUT

Mai multe persoane care au vazut-o pe politista in trafic au spus ca inainte de a se urca la volan ea ar fi baut la un bar din Focsani, apoi ar fi plecat cu masina si ar fi facut slalom pe Bulevardul Unirii pana sa ajunga in zona in care a avut loc accidentul.

“Am inteles de la martori ca venea cu 150 de km/h, a vrut sa evite denivelarile, a pierdut controlul si a intrat aici. Sora mea este rau, va dati seama. A inghesuit-o aici, in fiarele acestea. In masina s-a gasit o sticla de vin, sampanie, ce-o fi fost, era bauta mai bine de jumatate. Ea era beata”, a declarat Vasilica Halici, fratele femeii ranite, aflata in chioscul distrus de masina condusa de politista.

La ora transmiterii acestei stiri, politista se afla la sediul Politiei, unde este audiata de catre procurori. Femeia ranita a ramas in spital, fiind in afara oricarui pericol.

Sursa foto: realitatea.net