O prezentatoare de STIRI, surprinsa GOALA in Mamaia. IMAGINI INCENDIARE!

O prezentatoare de stiri din Romania a fost surprinsa goala in statiunea Mamaia. Si nu pe malul marii, asa cum s-ar fi asteptat toata lumea, ci intr-un magazin din cea mai populara statiune de pe litoral.

Scena nu a fost surprinsa intamplator, pentru ca face parte dintr-o sedinta foto marca Playboy. “Masini care se ciocnesc in trafic, zugravi care stau sa cada de pe schele, nudism in magazine sau restaurante – toate acestea s-au intamplat cu adevarat in Romania, pe litoral! In numarul din septembrie 2004 al revistei Playboy. Protagonista? Raluca Lazarut, care tocmai fusese eliminata din finala Big Brother 2”, scrie pagina revista Playboy in pagina electronica.

Citeste si: TEO TRANDAFIR are nevoie de AJUTOR

Raluca Lazarut crede ca a ajuns in finala BB 2 pentru ca “s-a inteles intotdeauna foarte bine cu barbatii”. Cand a parasit casa a fost extrem de surprinsa: imediat a fost inconjurata de liceene care stiau pe de rost poeziile facute de ea in casa. Dintre “fratiori” s-a simtit atrasa de George.

“A fost o relatie misto si e unul dintre cei mai speciali oameni din viata mea. Ne-am vazut si dupa ce s-a terminat show-ul, insa distanta prea mare dintre noi pana la urma si-a spus cuvantul”. Raluca se muta din toamna in Bucuresti. Pana acum a fost studenta la Facultatea de litere, Universitatea de Vest din Timisoara, iar din octombrie va urma aceleasi cursuri in Capitala. In timpul liber ii place sa se plimbe prin parcurile care au si lacuri si si-ar dori sa lucreze in comunicare “pentru ca se pricepe la oameni”.

Mondo News iti recomanda si: Andreea Esca, rapitor de frumoasa in costum de baie. FOTO

Raluca Lazarut spunea in primavara ca ca nu pune in discutie inca o aparitie in Playboy

In urma cu zece ani, Raluca Lazarut se facea cunoscuta la reality-show-ul Big Brother. Bruneta a fost remarcata in cadrul emisiunii si imediat i s-au deschis mai multe porti, printre care si cea a revistei Playboy. Dezinhibata si naturala, Raluca a pozat goala in mai multe randuri, inclusiv in locuri publice.

Experienta Playboy a fost de bun augur pentru Raluca. Imediat dupa ce fotografiile cu ea goala apareau pe piata, telefonul incepea sa sune pentru a i se oferi diverse locuri de munca, potrivit celor de la Cancan. Deoarece isi dorea de mult timp sa ajunga pe micul ecran, tanara a acceptat imediat un post de prezentatoare TV.

Totusi, Raluca Lazarut declara in aceasta primavara ca a trecut la un alt nivel asa ca nu pune in discutie inca o aparitie in revista Playboy. Cu alte cuvinte, tanara spunea ca nu va mai renunta prea curand la haine…

Vezi aici IMAGINI INCENDIARE cu Raluca Lazarut goala

Sursa foto: Playboy