O profesoara de 24 de ani le facea sex oral elevilor sai. FOTO

O profesoara de matematica de 24 de ani din SUA a fost demisa de la liceul unde preda dupa ce a fost prinsa ca le facea sex oral elevilor.

Meredith Powell, 24 de ani, profesoara de matematica la liceul Lincoln, din SUA, a fost demisa din post si va fi nevoita sa apara in fata instantei de judecata dupa ce a fost depistata ca isi abuza sexual elevii, facandu-le sex oral. Ea a recunoscut in fata instantei ca a oprit mai multi elevi dupa ora ei si le-a facut sex oral chiar in sala de clasa. Baietii, cu varste cuprinse intre 15 ani si 16 ani, erau astfel “pedepsiti” daca nu isi faceau corect temele, profesoara trimitandu-le apoi si poze cu ea dezbracata pe telefon sau pe e-mail.

ASA ARATA PROFESOARA ACUZATA CA LE-A FACUT SEX ORAL ELEVILOR

Citeste si: “Sexy-violatoarea” taximetristului din Tulcea, condamnata la inchisoare: Afla ce pedeapsa are de savarsit 

Incidentul a ajuns in atentia autoritatilor din Tacoma, Washington, dupa ce Powell s-a fotografiat in timp ce facea sex oral simultan la doi elevi.Ea si-a recunoscut faptele, dar nu considera ca i-a violat pe baieti si spera sa nu fie arestata. Ea risca insa sa stea dupa gratii pana la zece ani pentru coruperea a trei minori.