O prostituata din Australia s-a culcat cu peste 10.000 de barbati

Si in lumea prostitutiei pot exista recorduri impresionante. Gwyneth Montenegro, o fost practicanta a celei mai vechie meserii a publicat o carte de memorii in care si-a marturisit pacatele.

Australianca in varsta de 36 de ani a numarat mai mult de 10.000 de barbati care i-au trecut prin asternuturi, un adevarat record mondial stabilit in cei 15 ani de “activitate”.

In acest moment, Montenegro este femeie de afaceri, 3 ani trecand de cand a decis sa se retraga din meseria care i-a adus nu numai bani ci si numeroase probleme.

In cartea publicata, fosta prostituata a povestit ca a intretinut relatii sexuale cu peste 10.000 de barbati si ca in momentul de varf al “carierei” cerea de la clienti intre 500-1000 de dolari pe ora, relateaza Daily Mail.

CITESTE SI: Prostituata romanca, doctor in fizica nucleara, condamnata la doi ani de inchisoare in Austria

Femeia a facut dezvaluiri despre orgiile pe care le-a organizat si despre dependenta sa de alcool si droguri, cu toate ca a fost crescuta de parinti, catolici devotati si ca era o fata sfioasa in adolescenta.

Gwyneth a explicat ca daca ar fi sa o ia de la capat, nu ar mai urma aceeasi cale. “Am fost violata in grup la 18 ani, la 19 ani dansam pe mese in cluburi iar la 21 eram escorta de lux”, a povestit australianca in cartea “1000 de barbati si inca numar”.

Femeia a marturisit ca a nu a dus o viata salbatica in adolescenta, insa dupa ce a fost violata totul s-a schimbat pentru ea. “Dupa ce am vazut o reclama, am inceput sa dansez in cluburi, intr-o seara am facut 1000 de dolari. Mi s-a parut minunat. Eram insa naiva.”

CITESTE SI: Prostituatele din Romania se lupta pentru teritoriu in estul Londrei