O PUNGA CU APROAPE 40.000 DE LEI, GASITA in parcul Herastrau

Agentii Politiei Locale a Municipiului Bucuresti (PLMB) au gasit 39.600 de lei in Parcul Herastrau.

Cei aproximativ 400 de milioane de lei vechi erau bagati intr-o PUNGA DIN PLASTIC abandonata pe o banca, in zona bulevardului Maresal Prezan.  Aceasta a atras atentia unui echipaj format din agentii Patrulei Calare a Municipiului Bucuresti care efectua in zona o misiune de patrulare pentru prevenirea faptelor antisociale. Unul dintre agenti a descoperit ca in PUNGA ABANDONATA pe banca se mai afla, pe langa teancurile de bani, si o copie a unui antecontract de vanzare –cumparare a unui imobil. 

Citeste si: Actiuni ale politistilor locali din Sectorul 6 pentru CRESTEREA SIGURANTEI CETATENILOR

Fiindca nimeni nu-si revendica suma de bani si actele uitate, calaretii au solicitat sprijinul Serviciului  Ordine si Liniste Publica din cadrul PLMB si, impreuna, l-au identificat pe cel care isi pierduse banii. Politistii locali au stabilit ca bunurile apartineau lui D.B., de 47 de ani, din comuna Jilava. Acesta a fost contactat de catre politistii locali, iar PUNGA ce continea actele si suma de bani i-a fost predaa.

Citeste si: Politistii locali au prins o tanara care FURASE HAINE din uscatoria unui bloc

Tot in zona Parcului Herastrau, in luna aprilie, agentii din cadrul Patrulei Calare a Municipiului Bucuresti au observat un autoturism cu portiera deschisa in care se afla, la vedere, o borseta cu documente si suma de 2.500 de lei. Politistii locali au contactat proprietarul autoturismului si i-au restituit, pe baza de proces verbal, banii si actele.

 Sursa foto: http://stackorstarvedvd.com