O recunosti? Cum arata PRIMA ZI DE SCOALA pentru un celebru POLITICIAN. GALERIE FOTO

PRIMA ZI DE SCOALA este un bun prilej pentru deputatul PNL CRISTINA POCORA de a rascoli cutia cu amintiri. Politicianul a rememorat perioada in care era doar o tanara liceeana si ne-a povestit cum a fost prima zi de cresa a fiicei sale, Sophia Maria.

Cu bucurie, dar si cu mari emotii! Asa astepta inceputul de an scolar liberala CRISTINA POCORA. “Am avut norocul de a fi invatat la Colegiul “Vasile Alecsandri”, cred ca cel mai bun liceu din judetul Galati. In PRIMA ZI DE SCOALA aveam emotii, dar simteam si bucuria revederii colegilor”, a spus CRISTINA POCORA pentru Mondo News.

Citeste si: CRISTINA POCORA A LANSAT UN APEL CATRE “ARMATA” DE CANDIDATI AI DREPTEI

Politicianul a facut si o scurta comparatie cu perioada de acum. “Parca se facea mai multa carte pe vremea aia. Astazi, la inceput de scoala, sunt momente in care imi doresc ca si copilul meu sa aiba parte de un sistem educational sanatos”, mai spune liberala.

Si pentru ca fiica ei Sophia Maria (3 ani) este in al doilea an de cresa, CRISTINA POCORA marturiseste ca a scapat de problemele specifice acomodarii micutei in colectivitate: “Pentru noi PRIMA ZI DE CRESA a fost saptamana trecuta (n.r.-8-12 septembrie). Anul acesta nu a avut nici o problema, a sarit direct in bratele educatoarei. Anul trecut insa, noi am stat numai langa usa in prima saptamana”, afirma deputatul PNL.

POCORA, DESPRE PRIETENIA PONTA-BASESCU

 Sursa foto: facebook/Cristina Ancuta Pocora 2