O rețea de cafenele din Europa a început să accepte și să vândă crypto monede

Fii sincer: cumpărăturile cu crypto monede nu sunt întotdeauna cea mai simplă și ușoară experiență. Chiar dacă volatilitatea prețurilor este de partea dvs., fondurile de cheltuieli pot fi coșmar. Crypto monedele câștigă în popularitate, dar mulți negustori încă nu o acceptă – ceea ce înseamnă că sunteți blocați cu acele opțiuni vechi, plictisitoare de a plăti cu cardul sau cu numerar.

Un startup “tehnologic”, cunoscut sub numele de Cyclebit, vizează simplificarea lucrurilor, permițând magazinelor să servească drept “gateway-uri de crypto monede” – încurajând entuziaștii crypto să vină și să bage niște noi fonduri în economie. Ideea a început deja să câștige teren – iar Cyclebit lucrează deja cu întreprinderi din Europa și Coreea de Sud. Potrivit versiunii tipărite a ziarului spaniol de afaceri Expansión din 16 octombrie 2018, tehnologia de plată cripto este lansată în Nostrum – o rețea de 130 de cafenele din întreaga Spanie – care tocmai a început să accepte și să vândă Bitcoin.

Folosind un ecosistem de lucru

Spre deosebire de alte companii din acest spațiu, Cyclebit spune că are deja acces la un ecosistem de lucru furnizat de Ibox – o platformă de plată omnichannel cu o cifră de afaceri anuală de 1 miliard de dolari. În cele din urmă, Cyclebit speră să facă din fiecare dispozitiv point-of-sale capabil să accepte plăți cripto, iar echipa sa a acumulat experiență în construirea unor rețele de plăți mari.

Comercianților li s-ar oferi o aplicație gata de instalat, gratuită personalizabilă pentru iOS și Android, care să accepte plăți din portofele cripto, precum și bănci de modă veche. Cyclebit consideră că acest lucru va debloca noi fluxuri de venituri pentru aceștia și va spori loialitatea. Protocoalele de integrare pentru magazinele online și mobile vor urma în curând, fiecare instrument oferind un mod ușor comercianților de a controla și analiza tranzacțiile cripto pe care le-au încheiat.

Citește și: GUVERNUL JAPONEZ FACE EFORTURI PENTRU SIMPLIFICAREA DEPUNERILOR FISCALE PENTRU CRYPTO MONEDE

De ce este nevoie de soluție

Echipa din spatele Cyclebit susține că infrastructura sa ar putea contribui în cele din urmă la reducerea volatilității observate la cypto monede. Acest lucru se datorează faptului că modalitățile ușoare de a plăti folosind crypto moneda l-ar ajuta să facă tranziția de la hobby-ul unui entuziast, la un activ financiar în masă – cu proprietatea de masă care împiedică fluctuațiile masive. Compania consideră, de asemenea, că fenomenul cripto, cel puțin în forma sa actuală, este mult prea complicat pentru majoritatea masivă a consumatorilor.

Cyclebit spune că majoritatea cumpărătorilor consideră că plățile cripto sunt “complexe, prohibitive ca și cum ați obține cripto-ul” – și susțin cu pasiune că acest lucru trebuie să se schimbe. Cyclebit spune: “Experiența noastră spune că, în centrul oricărei soluții reușite, este mereu simplitatea și utilitatea. Acesta este modul în care abordarea noastră este menită să schimbe crypto monedele – să fie simplu, convenabil și accesibil atât pentru comercianți, cât și pentru clienții în masă. “

Obținerea unui impuls

Lucrările continuă să dezvolte produsul principal al Cyclebit: un ecosistem complet pentru proprietatea de criptare și plățile care suportă o gamă de crypto monede populare.

Start-upul explică: “Multe companii lucrează pentru a oferi o modalitate mult mai ușoară de a cumpăra și de a cheltui crypto monedele. Ce le unește pe toate este intenția de a simplifica experiența utilizatorului și de a îngropa fiecare detaliu complicat din backend, eliminând diferența de calificare pentru utilizatori. Ideea este de a face ca experiența de cumpărare și de plată să se apropie de procedurile bine cunoscute deja existente pentru cardurile de credit sau plățile fără contacte. “

Cyclebit speră că utilizarea crypto monedelor pentru cappuccino va deveni un punct de plecare interesant. De-a lungul timpului, intenționează ca tehnologia sa să se extindă dincolo de schimbarea Litecoin pentru latte și Bitcoin pentru prăjiturele brownie.