O retea de INFRACTORI ROMANI din ATLANTA a intrat in vizorul POLITIEI AMERICANE

ALEX IONITA, un ROMAN de 18 ani, acuzat ca a plasat un DISPOZITIV ILEGAL pe un bancomat pentru a fura bani, ar putea face parte dintr-o grupare ROMANEASCA mai ampla ce comite INFRACTIUNI in ATLANTA, a anuntat politia americana luni.

La 14 februarie, un client al bancii SunTrust Bank a observat un DISPOZITIV ILEGAL in bancomat si a sunat la politie, a precizat JOEY SMITH, de la politia din Henry County. Politistii au indepartat dispozitivul, scrie The Atlanta Journal-Constitution, citat de Ziare.com.

CITESTE SI: ROMANI CONDAMNATI in Marea Britanie, dupa ce au furat MONEDE ARUNCATE DE TURISTI la Turnul Londrei 

In acea seara, politistii care patrulau zona au observat un tanar suspect. Anchetatorii cred ca romanul ALEX IONITA este cel care a plasat dispozitivul in bancomat, cu scopul de a fura bani.

“S-a stabilit ca ALEX IONITA  poate face parte dintr-un grup provenind din ROMANIA care a plasat dispozitive similare in zonele McDonough si Atlanta metropolitana in trecut”, a mai aratat JOEY SMITH.

CITESTE SI: Avertismentul SRI: Cum pot HACKERII sa te lase fara bani atunci cand platesti cu CARDUL 

ALEX IONITA a fost ARESTAT si acuzat de POSESIUNE ILEGALA a dispozitivelor de falsificare a cardurilor si anchetatorii continua sa urmareasca gruparea din care acesta face parte.

Sursa foto: jurnalul.ro