O romanca a castigat 400.000 de euro la LOTERIA de CRACIUN din SPANIA

O romanca a castigat marti 400.000 de euro la Loteria de Craciun din Spania, ea numarandu-se printre cele 160 de persoane care isi impart premiul cel mare, in valoare de patru milioane de euro.

Irina Dobras, in varsta de 33 de ani, este dintr-o localitate din Satu Mare si locuieste de 15 ani in Spania, potrivit Digi 24.

Seria biletelor castigatoare, 79140, s-a vandut in orasul Roquetas de Mar, din provincia Almeria, unde se afla o importanta comunitate de romani. Cele 160 de persoane care au cumparat bilete cu aceasta serie vor primi cate 400.000 de euro, din care vor plati statului spaniol un impozit de 20%.

Romanca va imparti banii si cu rudele, care au contribuit la cumpararea biletului. Femeia planuieste sa isi cumpere un solar din premiu.

“Cand am iesit de la munca si am vazut ca s-a extras El Gordo… Am zis nu, prima data nu am crezut. Am venit repede acasa si am sunat-o pe soacra mea. Era deja la banca. Emotii, emotii mari. Eu vreau sa-mi cumpar aici un solar pentru ca afacerea cu sere merge bine”, a spus Irina Dobras, castigatoarea premiului.

Loteria traditionala de Craciun din Spania, cunoscuta si sub denumirea de “El Gordo”, are loc in fiecare an pe 22 decembrie, fiind foarte populara printre iberici.

Sursa foto: ziare