O romanca a fost ucisa si transata la Tel-Aviv

O romanca, in varsta de 45 de ani, a fost ucisa si transata la Tel-Aviv, o parte dintre bucatile cadavrului acesteia fiind descoperit intr-o valiza, sambata, conform editiei electronice a ziarului Jerusalem Post, citat de Mediafax.

O romanca a fost ucisa cu bestialitate si apoi cadavrul i-a fost transat si aruncat intr-o valiza la marginea orasului israelian Tel-Aviv. Presupusul asasin este un cetatean turc, Aydan Demiran, in varsta de 50 de ani, care a fost retinut pe aeroport de politia locala in momentul in care se pregatea sa decoleze cu destinatia Turcia.

Sursa citata a dezvaluit faptul ca barbatul ar fi strangulat-o pe femeia din Romania apoi, in incercarea de a-si ascude faptele, a transat-o si a pus-o intr-o valiza pe care a aruncat-o la marginea orasului Tel-Aviv. Cei doi se pare ca traiau in concubinaj de apropae un an si scandalul s-a pornit de la bani.

Romanca, in varsta de 45 de ani, lucra de ani buni in Israel ca menajera, intai la Haifa si apoi la Tel-Aviv. Cadavrul acesteia a fost identificat in baza probelor medico-legale ADN descoperite la fata locului, in ciuda faptului ca, deocamdata, capul femeii este de negasit.

Sursa foto: adevarul.ro