O ROMANCA a gasit o HAINA doldora de LOVELE! Acum isi BLESTEAMA ZILELE

O romanca a gasit o haina plina cu multi bani la gunoi, iar acum isi blesteama zilele pentru ca a luat-o. Obiectul de imbracaminte se afla la groapa de gunoi unde femeia cauta diverse lucruri.

Asa a dat peste haina plina de bani care fusese aruncata, din neatentie, de concubina unui barbat. In ea se afla suma de 9.000 de euro. Politia din Caras-Severin a deschis un dosar penal pe numele femeii care a gasit haina. Inspectoratul Judetean de Politie Caras-Severin a deschis dosar penal pe numele femeii care a gasit haina. In urma cu 3 zile, un barbat a depus plangere la politie in care mentiona faptul ca iubita s-a a aruncat o haina. Nu era nicio tragedie, dar obiectul vestimentar avea 9.000 de euro in el.

Din neatentie, femeia a aruncat haina cu bani la gunoi. Aceasta a ajuns la groapa din orasul Bocsa. A fost gasita de o femeie care cauta gunoaie in zona. „In urma investigatiilor efectuate, politistii au identificat o femeie in varsta de 35 de ani, din Bocsa, care in data de 12 octombrie, in timp ce selecta gunoiul in incinta haldinei, ar fi gasit haina din care a luat banii”, se arata intr-un comunicat al IPJ Caras-Severin.

O romanca a gasit o haina la gunoi cu 9.000 de euro. Politia a recuperat intreaga suma de bani. Aceasta a fost restituita barbatului care i-a pierdut. Femeia care a gasit haina s-a ales cu dosar penal. „Politistii atrag atentia cetatenilor ca, in situatia in care gasesc bunuri care nu le apartin, au obligatia legala de a le preda proprietarului ori, daca nu se cunoaste proprietarul, sa le predea autoritatilor, in termen de 10 zile. Fapta constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda”, se arata in comunicatul de presa al IPJ Caras-Severin.

Sursa foto: gandul