O ROMANCA, prima persoana care a raspuns invitatiei la MIC DEJUN lansata de un primar italian

O ROMANCA a fost prima persoana care a luat micul dejun cu PRIMARUL unui orasel din sudul Italiei care a lansat o initiativa de cunoastere personala a concitadinilor in scopul aflarii problemelor acestora.

Pino Palmieri, PRIMARUL oraselului Roscigno, situat in regiunea italiana Campania (sud), a lansat o initiativa inedita. El trimite invitatii oficiale diferitelor familii din oras pentru a lua micul dejun cu el, in biroul sau de la Primarie, in incercarea de a afla care sunt nemultumirile localnicilor.

Citeste si: ROMAN ASASINAT CU CRUZIME IN ITALIA

Pentru a evita criticile si pentru a nu cheltui din banii Primariei, Palmieri sustine ca va plati nota din banii sai.

Potrivit agentiei ANSA, prima persoana care a luat masa cu PRIMARUL Pino Pelmieri a fost o ROMANCA ce lucreaza ca menajera si locuieste de multi ani in Roscigno. Cei doi au servit cate un croasant si o cafea, discutand despre problemele localitatii, informeaza Mediafax.

“In acest moment, ne confruntam cu o foarte mare lipsa de incredere in institutii. Iar administrarea eficienta a institutiilor necesita si o disponibilitate foarte mare”, a explicat PRIMARUL. Meniul este asigurat de principalul bar-restaurant din localitatea care are o populatie de doar 800 de persoane.

Citeste si: CONSILIERUL ITALIAN ANTHONY ALIANO CARE A BATUT UN ROMAN SPUNE CA NU E XENOFOB: AS FI PREGATIT SA DAU DOI PUMNI ORICUI – ROMAN, ITALIAN

Initiativa PRIMARULUI Pino Palmieri nu este singulara. PRIMARUL localitatii Cascina din Toscana, Alessio Antonelli, a anuntat ca va petrece trei ore in fiecare dimineata pentru a se intalni cu localnicii in aer liber, intr-un foisor, potrivit site-ului Pisa Today.

Sursa foto: infoturism.ro