O soferita care a calcat o persoana pe trecere sustine ca ”e PREA OBEZA pentru PUSCARIE”

Avocatul unei femei gasita vinovata pentru ca a calcat pe trecerea de pietoni o persoana in timp ce facea JOGGING a pledat ca faptasul sa ramana in afara puscariei intrucat este ”SUPRAPONDERALA”, relateaza metro.co.uk.

In varsta de 49 de ani, LINDA JENNS l-a calcat pe PAUL STINTON, un barbat de 45 de ani, cand a trecut pe lumina rosie a semaforului in oraselul englez Ashford, in luna ianuarie a anului trecut. Dar avocatul doamnei Jenns a invocat conditia fizica a clientului sau ca un motiv pentru a ramane libertate, intrucat Linda este ”OBEZA MORBIDA, SUPRAPONDERALA si de cand cu incidentul, pe umerii ei atarna o GREUTATE SI MAI MARE”. 

CITESTE SI: HOUSE OF CARDS BRITANIC: Campania tabloidului Telegraph impotriva QATAR, pornita de INTERESELE PATRONILOR in domeniul hotelier

”Linda este o persoana care va gasi inchisoarea EXTREM DE DIFICILA si nu cred ca exagerez cand spun ca NU VA REUSI SA II FACA FATA”, a adaugat avocatul Ian Bridge. Judecatorul tribunalului local, Heather Norton, a declarat ca ii ofera Lindei o amanare de doua saptamani faptasului din motive medicale, dar cel mai probabil Linda va fi arestata. 

Un martor al evenimentului din luna ianuarie a anului trecut, Debbie Lange, sustine ca victima “a zburat in aer” dupa coliziunea cu masina. “O masina alba a venit in viteza si a trecut fara sa tina cont de lumina rosie. Dupa aceea am vazut ceva in aer. Nu mi-am dat seama ce anume e decat DUPA CE AM VAZUT MAINI si PICIOARE”. 

Domnul Stinton avea sa stea in spital timp de trei saptamani, dar a murit din cauza ranilor cauzate de accident.