O SUPERVEDETA din ROMANIA s-a CASATORIT in SECRET si petrecerea a facut-o peste GRANITA

Stefan Banica jr a decis, dupa sase ani de relatie cu solista Lavinia Parva (32 de ani), sa-si oficializeze relatia. Si-a dorit un chef intim, peste granita, insa invitatii au fost adusi in Bulgaria, la Balcic, sub un alt pretext, de teama ca nu cumva vreun mesean, mai guraliv din fire, sa ii dea de gol, informeaza jurnalistii de la Click.ro.

Juratul emisiunii ”X Factor” (Antena 1) a reintrat in randul barbatilor insurati, casatorindu-se civil, luna trecuta, cu Lavinia Parva. Stefan a dorit sa marcheze si pe plan artistic acest eveniment, asa ca vineri a lansat, in prezenta sotiei, piesa cu subinteles ”Ea mi-a pus catuse”.

Petrecerea a fost la un restaurant de langa Castelul reginei Maria

Stefan Banica jr si-a dorit discretie maxima, si, dupa cununia civila de luna trecuta, el si-a invitat cativa prieteni la Balcic, in Bulgaria, sub pretextul ca-si serbeaza ziua de nastere in avans (n.r- astazi, 16 octombrie, Stefan Banica jr. implineste 50 de ani). Despre aceasta petrecere, desfasurata la un restaurant de la malul marii, ne-a povestit chiar unul dintre invitati: ”Stefan s-a ridicat de pe scaun, in mijlocul petrecerii din Bulgaria, si ne-a spus ca s-a insurat cu Lavinia, spre surprinderea celor care i-au adus doar lui cadouri. Cheful a avut loc la un restaurant de lux din apropierea Castelului Reginei Maria de la Balcic. Insurateii si-au servit invitatii cu aperitive, friptura, peste si prajituri, dar si bauturi fine, de eveniment ocupandu-se doar ei doi”.

Citeste articolul complet AICI.

Sursa foto: click!