O TANARA a MURIT intr-o AMBULANTA BLOCATA IN NAMETI

O TANARA de 25 de ani, din judetul Vaslui, a MURIT, dupa ce AMBULANTA care urma sa o preia a ramas BLOCATA IN ZAPADA si nu a putut ajunge la pacienta, in zona fiind trimisa o senilata care a preluat pacienta in stop cardiac si a transportat-o la autosanitara, insa nu a mai putut fi salvata.

Citeste si: CIRCULATIA RUTIERA a fost INCHISA pe tronsonul Bucuresti-Fetesti al A2 si pe toate DRUMURILE NATIONALE din judetul Braila

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne RAED ARAFAT a declarat ca, luni, la ora 15 20, a fost solicitata interventia unei AMBULANTE in localitatea Deleni, din judetul Vaslui, pentru o pacienta de 25 de ani, care era inconstienta.

AMBULANTA care a fost trimisa sa o preia pe tanara s-a inzapezit pe DJ 245 T, in localitatea Bulboaca, la trei kilometri de Deleni, astfel ca in zona a fost trimisa, de catre Primaria localitatii o autosenilata care a preluat pacienta si a transportat-o la salvare.

Femeia a fost preluata de echipajul medical in stop cardiac, insa, in pofida incercarilor de resucitare, aceasta nu a mai putut fi salvata.

“Este vorba despre un caz in judetul Vaslui, in localitatea Deleni. Este vorba despre un caz pentru care a venit apel pe 112 pentru o tanara de 25 de ani la care s-a trimis ambulanta imediat, o ambulanta 4X4. Din pacate, ambulanta s-a inzapezit pe drum la localitatea Bulboaca. S-a luat legatura cu ISU, s-a trimis o senilata in sprijin si s-a vorbit cu primarul din localitatea in care se afla pacienta, primarul a reusit sa o aduca pana la ambulanta. Din ce informatii avem, pacienta era in stop cardiac cand a fost luata cu ambulanta si in ambulanta s-a incercat resuscitarea ei, dar din pacate manevrele de resuscitare nu au fost cu rezultate pozitive”, a spus RAED ARAFAT.

Citeste si: CAPITALA sub asediul ZAPEZII: Zeci de copaci CAZUTI, masini AVARIATE

Judetele Buzau, Vrancea, Braila, Ialomita, Galati, Vaslui, Bacau, Prahova si Tulcea sunt sub avertizare cod portocaliu de ninsoare si vant pana la ora 18.00. Buzau, Vrancea si Braila au fost luni, pana la ora 13.00, sub cod rosu de ninsoare si vant.

Sursa foto: libertatea.ro