O TANARA de 17 ani s-a SINUCIS aruncandu-se in Canalul DUNARE-MAREA NEAGRA

O adolescenta in varsta de 17 ani din judetul Constanta s-a sinucis, sambata, aruncandu-se in Canalul Dunare-Marea Neagra, trupul neinsufletit al acesteia fiind scos la suprafata de catre scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea.

Potrivit politistilor, o femeie din Murfatlar a anuntat autoritatile, sambata dupa-amiaza, despre disparitia fiicei sale, dupa ce aceasta a gasit un bilet de adio in care adolescenta arata ca isi va pune capat zilelor.

CITESTE SI: TRAGEDIE IN ORADEA: DOI ELEVI de 15 si 17 ani, care fugisera de acasa, s-au ARUNCAT de pe un BLOC 

Politistii au inceput cercetarile, descoperind pe malul Canalului Dunare-Marea Neagra o pereche de incaltaminte pe care femeia a recunoscut-o ca fiind a fiicei sale.

Astfel, oamenii legii au solicitat ajutorul scafandrilor de la ISU Dobrogea, care, dupa aproximativ trei ore de cautari, au reusit sa gaseasca si sa aduca la mal trupul adolescentei.

Trupul neinsufletit al fetei a fost dus la morga pentru necropsie.

CITESTE SI: FEMEIA din CAPITALA care a stat 35 de ORE pe BLOC s-a ARUNCAT IN GOL. EXPLICATII de la ISU Bucuresti. UPDATE

Politistii continua investigatiile in acest caz pentru a stabili motivul pentru care adolescenta si-a pus capat zilelor.

Sursa foto www.gandul.info