O turma de mistreti a invadat un parc din Cluj

Un barbat din Cluj-Napoca a sunat marti seara la 112 sa anunte ca o turma de 10-15 mistreti a intrat, dinspre Dealul Calvaria, in Parcul Rozelor din Cartierul Manastur. Jandarmii si vanatorii din Cluj-Napoca sunt in alerta si cauta turma de mistreti inainte ca animalele sa produca pagube sau victime, informeaza Mediafax.

“Un cetatean a anuntat la 112 ca o turma de mistreti, formata din 10-15 exemplare, a trecut dinspre Dealul Calvaria spre Parcul Rozelor. Jandarmii au anuntat Asociatia Vanatorilor si, impreuna, vanatorii cu jandarmii, au trecut la asigurarea masurilor de ordine publica in zona. Din cauza ca s-a lasat intunericul, mistretii nu au fost gasiti”, a spus Mariana Tecar, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Cluj.

Cartierul Manastur din Cluj-Napoca este cel mai mare din oras si se invecineaza, pe o latura, cu padurea Faget. Totusi, din padure si pana in zonele in care au fost vazuti mistretii sunt trei kilometri, distanta care poate fi parcursa numai trecand prin zone populate.

Sursa foto: stiridecluj.ro