O VEDETA cunoscuta din ROMANIA isi incheie CONTRACTUL cu TELEVIZIUNEA CARE A consacrat-o

In luna iunie, o vedeta importanta din Romania isi incheie contractul cu televiziunea care a consacrat-o.

Iuliana Tudor discuta momentan cu producatorii emisiunii despre un nou proiect sau despre regandirea formatului care a consacrat-o.

Realizatoarea emisiunii “O data-n viata”, emisiune unde starurile se imbraca in straie populare romanesti si interpreteaza muzica din folclor este pregatita pentru un nou proiect: “Am primit oferte din partea principalelor statii TV de la noi. Au contat mult proiectele, iar pana acum nu m-am simtit omul potrivit pentru ideile propuse. Eu trebuie sa cred in idee si sa simt ca o pot pune in valoare conform asteptarilor.”, spune vedeta pentru eva.ro.

E foarte posibil ca vedeta sa nu se mai intoarca la postul care a facut-o celebra, aceasta incheie contractul dupa 8 ani de zile.

“Emisiunea isi incheie contractul cu numarul 15 in iunie, dupa 8 ani. In acest moment sunt discutii cu managementul TVR pentru noi proiecte, pentru toamana acestui an. Cel mai probabil va fi o emisiune noua, dar tot legata de folclor. Evista insa si posibilitatea sa regandim formatul. Vom vedea care este cea mai buna varianta.”, a mai spus prezentatoarea pentru eva.ro.