O vedetă din România a recunoscut public că nu mai poate avea copii

Este vorba despre Deea Maxer, soția lui Dinu Maxer, ei doi fiind unul din cele mai frumoase cupluri din cele câte există pe scena showbiz-ului românesc.  este alcătuită din patru membri, cei doi soți, dar și cei doi copii. Cel de-al doilea copil a apărut în viața lor în luna octombrie a anului trecut, bucurând întreaga familie.

Însă de atunci, Deea Maxer a povestit că a întâmpinat mai multe probleme cu privire la sarcina sa, chiar în sala de nașteri. De atunci, din păcate, artista nu mai poate avea din nou copii. „Am avut complicații la naștere. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operației au fost niște lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neașteptată și abia într-o oră și jumătate am fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină”, a declarat Deea Maxer, potrivit click.ro.

Citește și: CINE VA PREZENTA EMISIUNEA SURVIVOR DE LA KANAL D! FOTO ÎN ARTICOL

În timpul în care medicii se chinuiau să-i oprească hemoragia, soțul vedetei a fost acolo mereu lângă ea, nu s-a despărțit nicio secundă de frumoasa lui brunetă. „Eu am fost acolo și am ținut-o de mână. Cu un ochi mă uitam la patul operator”, a spus Dinu Maxer.

Micuța Maysa, fetița lor a venit în siguranță pe lume, fiind clinic sănătoasă, însă pentru Deea, lucruri nu au stat însă atât de bine. „Mă așteptam să nu fie o operație ușoară, mai ales că aveam varice interne. Am intrat în sală, m-au dezbrăcat, m-au urcat pe masa de operație. M-au conectat la aparate. M-au întins pe pat, nu mi-am mai simțit picioarele. Eram stresată pentru că îmi doream ca Dinu să participe la operație, dar din cauză că se simțea rău renunțase.

A rămas pe hol cu ai mei. Când mă uit apoi, pe cine văd? Pe Dinu. Mi s-a pus un nod în gât. I-am auzit plânsetul și doamna doctor a spus: bună dimineața și bine ai venit pe lume! S-a întâmplat la 6:54 de minute. După ce au înfășat-o, mi-au adus-o la obraz. Mă uitam la ea în gol așa, nu realizam. La un moment dat, mi-a fost frig, aveam frisoane”, povestește Deea Maxer.

Sursa foto: click