O vedetă din Spania a rupt tăcerea! Tariful pe care îl plătesc fotbaliștii de top damelor de companie

Amor Romeira (foto), cântăreața și actrița iberică a rupt tăcerea și a dezvăluit câteva lucruri din intimitatea petrecerilor private pe care le organizează fotbaliștii de top din Spania. Artista a făcut o serie de declarații incendiare despre petrecerile private organizate de fotbaliști.

Este deja cunoscut faptul că jucătorii de top își aruncă o parte din banii câștigați pe teren pentru satisfacerea unor mici plăceri personale, așa cum ar fi escapadele în compania unor dame de companie.

Amor Romeira (31 de ani) a vorbit, în cadrul unei emisiuni televizate din Spania, despre aceste aspecte mai puțin cunoscute. În ciuda faptului că susține că n-a acceptat niciodată o asemenea propunere, Amor Romeira a intrat însă în amănuntele unor asemenea party-uri. “Sunt chemată mereu, dar am refuzat. De fiecare dată când un un fotbalist vrea să organizeze o petrecere, caută actrițe, vedete TV, modele pe Instagram”, a afirmat Romeira. “Fetele ajung să câștige 800-900 de euro pentru o zi în compania unui fotbalist. De asemenea, trebuie să renunți la telefonul mobil și la alte lucruri personale până la sfârșitul zilei”, a mai spus Amor Romeira.

Sursă foto: 20 minutos.es