O zi de SPORT in PARCUL SEBASTIAN

Primaria Sectorului 5 ii invita duminica, intre orele 10.30 si 20.00, pe toti iubitorii sportului sa ia parte la lectiile gratuite de kangoo jumps, box, karate, lupte libere, kempo, scrima, gimnastica acrobatica, sah, fotbal, baschet, tenis, dansuri sportive, street dance, care vor fi organizate in PARCUL SEBASTIAN, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

Potrivit sursei citate, se va disputa si un minicampionat de fotbal, la care vor participa si vedete ale fotbalului romanesc: Marian Aliuta, Petre Marin, Sorin Paraschiv, Florin Cernea, Sorin Ghionea. Evenimentul va fi prezentat de Cove, care va interactiona cu copiii si publicul din parc.

Citeste si: “Arunca la cos!”, eveniment pentru incurajarea COLECTARII SELECTIVE a DESEURILOR prin SPORT

“Ii invit pe locuitorii Sectorului 5 sa se alature profesionistilor din foarte multe domenii sportive, in cadrul a ceea ce noi am denumit «SPORTFest», un festival sportiv prin care incercam sa promovam in randul membrilor comunitatii locale beneficiile unui stil de viata sanatos. Vom avea demonstratii de: aerobic, kangoo jumps, box, karate, lupte libere, kempo, scrima, gimnastica acrobatica, sah, fotbal, baschet, tenis, dansuri sportive, street dance, dar si activitati de informare si promovare a regulilor de viata sanatoasa. Este un eveniment care se adreseaza tuturor iubitorilor de sport, publicului larg, elevilor din scolile gimnaziale, liceenilor, profesorilor, reprezentantilor federatiilor si asociatiilor sportive si a celorlalte organizatii active in domeniu (sali de fitness, cluburi sportive). Iar pentru ca sportul inseamna nu numai viata sanatoasa, dar si dezvoltarea spiritului de echipa si de competitie, unitatile de invatamant participante vor fi premiate cu medalii, cupe si material/echipament sportive”, a declarat Dan Iulian Croitoru, primarul interimar al Sectorului 5.

Citeste si: CROSUL UNIVERSITATII din Bucuresti, a 23-a editie

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Federatia Romana de Kempo, Federatia Romana de Lupte Libere, Federatia Romana de sah — Clubul Sportiv Municipal, Asociatia Municipala de Box Bucuresti, Asociatia Clubul Sportiv Master Minds Bucuresti, Fundatia Parada, Asociatia Down Bucuresti, Policy Center for Roma and Minorities, CS Contraatac, CS Wabu Ryu Bucuresti, CS Shinobi Club Bucuresti, ACS Instinct, CS Contact, CS Tsunami, Education Art & Fun, Clubul Copiilor Sector 5 si cu sprijinul salilor de fitness Club Kangoo By Diana stirbu, New Fit Way, Prosper Fitness.

Sursa foto: mamicaurbana.ro