Oamenii lui MARIAN VANGHELIE, EXCLUSI din PSD

Oamenii lui MARIAN VANGHELIE au fost exclusi joi din PSD, in timp ce procurorii efectuau perchezitii la domiciliul edilului si la Primarie Sectorului 5.

Astfel, Biroul Permanent al organizatiei PSD Sector 5 – Bucuresti a decis cu unanimitate de voturi excluderea din partid a 11 consilieri locali si generali.

Pe lista se regaseste si DORU GIUGULA, al carui nume apare in dosarul lui MARIAN VANGHELIE, dar si BOGDAN GEORGESCU, un vechi apropiat al edilului de la Sectorul 5.

Citeste si: DNA: MARIAN VANGHELIE, RETINUT PENTRU 24 DE ORE. UPDATE

Pe langa acesti au mai fost exclusi DRAGOS FLORESCU, consilier in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, Georgeta Matei, Emil Agheorghesei, Dinca Mihalache, Vili Mihaela Constantin, Roberto Gabriel Visan, Stefan Barlescu, Alexandru Paduraru si Mita Goganau, consilieri in Consiliul Local al Sectorului 5.

Citeste si: EXPLOZIV MARIAN VANGHELIE isi va da drumul la gura: Primele doua nume grele vizate

Primarul Sectorului 5, MARIAN VANGHELIE, a fost retinut, joi seara, pentru 24 de ore de catre procurorii DNA si dus in catuse in Arestul Politiei Capitalei. Alaturi de Marian Vanghelie au fost retinute si alte patru persoane.

Sursa foto: wall-street.ro